• over mij

De Groene Giraf is een initiatief van Ilse Vlaming (1973), journalist en sinds 2008 moeder van twee jongens. Toen ik in 2007 naar goede kinderopvang zocht, schrok ik nogal van de geboden kwaliteit. Veel plastic, weinig groen, zelden een goed voedingsbeleid, om over het duurzaamheidsbeleid nog maar te zwijgen.

Ik geloof niet in het wijzende vingertje, wel in verleiding, het goede voorbeeld geven en een beetje actie. Zo bedacht ik de Groene Giraf: een stimuleringsprijs die koplopers in het zonnetje zette en deelnemers met een online Duurzaamheid checklist hielp hun bedrijfsvoering en locatie te verduurzamen.

Deze Duurzaamheid checklist is in 2019 geüpdatet en voor iedereen te downloaden, gratis, een cadeautje van aan voor de toekomst. Dus ga lekker zelf aan de slag met Duurzaamheid! En mocht je tegen uitdagingen aanlopen, specifieke vragen hebben of geen keuzes kunnen maken? Inspiratie nodig hebben of een duwtje in de rug?

Je kan me inhuren voor duurzaamheid- of communicatieadvies, een locatiecheck opgevolgd met praktische en haalbare adviezen, het begeleiden van workshops of een inspiratiesessie. 

Connect via LinkedIn of Facebook, bel voor een vrijblijvend gesprek (06 41 848 766) of stuur een mail. Ik luister, denk mee en bedenk (tegen betaling) een haalbare oplossing of actie.

Deze bedrijven schakelden de Groene Giraf al in.