Reviews m.b.t. coaching & training:
“Je luistert goed, denkt en voelt mee maar bent ook kritisch. Je stelt goede vragen en stuurt gesprekken ongemerkt naar een oplossing. Das knap.”

“Ik heb Ilse gevraagd mij te helpen omdat ik vastliep in een bepaald patroon. Dankzij haar manier van luisteren en doorvragen, kwam ik snel tot inzichten. Eentje was zo voor de hand liggend en lag al tijden op me te wachten. Dankzij Ilse heb ik een enorme stap durven maken.”

“Ilse is een omdenker pur sang – het glas is immer halfvol. Ze is bedachtzaam, luistert, coacht. Zowel op details als op grote lijnen. Met Ilse in gesprek zijn geeft een gevoel van oordeelloos en oprecht vertrouwen.”

“Ilse is ontzettend eerlijk. Ze draait er niet omheen. Dat kan soms confronterend zijn maar brengt je wel in beweging naar je doel.”

“Ik vond het gezellig. En het huiswerk leuk.”

Reviews m.b.t. communicatie & consultancy:

“Ilse heeft voor ons bedrijf langdurig de externe communicatie verzorgd. Met Ilse is het erg prettig samenwerken. Ze is creatief in haar werk, heeft een door en door duurzaam hart, is punctueel en komt altijd haar afspraken na.”

“Ilse is initiatiefrijk en volhardend. Een communicatieprofessional die inspireert, aanspoort, faciliteert en realiseert.”

“Je bent doelgericht én van de nuance. Je neemt verantwoordelijkheid en helpt anderen, daardoor komen projecten constructief van de grond.”

“Je brengt nieuwe inzichten”, hoor ik vaak. Dat komt omdat ik me in veel verschillende werelden beweeg. Ik combineer mijn (foto)journalistieke achtergrond met mijn werkervaring in de kinderopvang, het onderwijs en de sportwereld. Ik denk graag mee vanaf het allereerste abstracte begin en werk mee tot een concreet resultaat, liefst in de rol van team of projectleider, hoofd- of eindredacteur. Ik hou niet van half werk en werk het liefst fulltime aan een klus.

Benieuwd of ik pas binnen de organisatie of het werk aan kan?

Neem contact op.

Connect via LinkedIn