Zelf met het team aan de slag gaan en tot inzichten komen, werkt toch echt het best. Als Groene Giraf ontwikkel en geef ik workshops over duurzaamheidsthema’s.

Een veel gegeven workshop is: hoe duurzaam is mijn locatie?

Aan de hand van de online duurzaamheid checklist van de Groene Giraf ontdekt het team zelf hoe duurzaam de locatie is. De workshop duurt een dagdeel en kost 299 euro, dat is inclusief één inlogcode naar de checklist (max. 8). Per extra inlogcode wordt 19 euro administratiekosten in rekening gebracht. Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.

Gebruikers over de Duurzaamheid checklist:

  • De checklist kun je jarenlang als handleiding gebruiken om in je eigen tempo de benodigde stappen te zetten naar een organisatie/locatie met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.
    Marianne van Gend, directeur De Tweeling Kinderopvang (Nijmegen)
  • Aan de hand van de checklist kun je elk jaar samen met je medewerkers doelen stellen. Daarbij levert de checklist ook veel superleuke activiteiten met de kinderen op die vaak niets kosten. Ilonka Pulles, directeur Ons Kindercentrum (Culemborg)
  • Door de checklist kan ik me beter focussen op wat belangrijk is. Aan de hand van deze vragenlijst maak ik beleid.
    Jeanette van der Meulen, facilitair manager Kinderrijk (Amstelveen).
  • Dankzij de Groene Giraf kunnen we ouders precies vertellen wat we doen voor een gezonde, duurzame toekomst voor hun kind.
    Celine Broekhuizen, directeur Villa Bloom (Den Haag)

In juli 2021 rond ik (als alles volgens plan gaat) de HBO opleiding Leefstijlcoach af. Een leefstijlcoach kan helpen in het maken van keuzes en acties die leiden tot duurzame gedragsverandering op het gebied van leefstijl #voeding #stress #beweging.