Het organiseren van een inspirerende studiedag, event of themaweek vraagt veel tijd. Ik denk graag mee in de conceptfase. Ik ben goed in het concretiseren van mooie plannen. In onderzoeken en uitzoeken. In doelgroep denken en een programma opstellen dat inspireert en informeert.

Ik heb dit (en nog een heleboel andere mooie opdrachten) gedaan voor maatschappelijke organisaties, gemeentes en scholengemeenschappen.

Voorbeelden van opdrachten:

  • Gastspreker in de themaweek over duurzaamheid ->ROC Amsterdam
  • Organisator van Warme Truiendag event -> gemeente Bussum
  • Conceptontwikkelaar duurzaamheidswand -> gemeente Bussum
  • Concept en begeleiding studiedag -> Humanitas Nederland
  • Idee en realisatie schrijfwedstrijd -> gemeente Hilversum
  • Concept en realisatie thema-avonden over duurzaamheid -> filmhuis
  • Gastdocent duurzaamheid op middelbare en basisscholen.

Zoek je iemand die kritisch meedenkt en de uitvoering niet schuwt? Ik ben benieuwd naar je plannen en of ik daarin van betekenis kan zijn. Je kan me bellen, vrijblijvend, op 06 41 848 766 of mailen naar info@degroenegiraf.nl

Referenties van opdrachtgevers:
“Ilse haar kracht ligt in het vertalen van abstracte concepten naar herkenbare en vooral ook aansprekende zaken voor verschillende doelgroepen. Haar enthousiasme is groot, net als haar kennis en inzicht. Daarnaast is ze gewoon ook een super leuk mens!”
Meike van Tilburg, oprichter Mindfullbizz.

“Ilse onderneemt snel actie, werkt gedreven en persoonlijk. Daardoor verliepen de contacten met de BSO vlot en waren de kinderen en leerkrachten oprecht onder de indruk van haar commentaar.”
Maya Heinsbroek, projectleider bij Omgevingseductie.

“Ilse is initiatiefrijk en volhardend. Ze is een duurzame ondernemer die inspireert, aanspoort en faciliteert. Ilse Vlaming heeft een enorm netwerk waarbinnen haar communicatieve kwaliteiten heel goed tot zijn recht komen – ze bereikt iedereen die nodig is om een goed idee van de grond te krijgen. Samenwerken met Ilse werkt!
Christy Duijvelaar, eigenaar Treevelop.

“Met Ilse is het erg prettig samenwerken. Ze is creatief in haar werk en heeft een door en door duurzaam hart. Ilse is punctueel en komt altijd haar afspraken na. Een business-partner die wij koesteren!”
Michel de Haan, directeur Procore Facility Management. Voor dit bedrijf heb ik jarenlang de interne en externe communicatie verzorgd.