“Ilse heeft voor ons bedrijf langdurig de externe communicatie verzorgd. Met Ilse is het erg prettig samenwerken. Ze is creatief in haar werk, heeft een door en door duurzaam hart, is punctueel en komt altijd haar afspraken na.”

“Ilse is initiatiefrijk en volhardend. Een communicatieprofessional die inspireert, aanspoort, faciliteert en realiseert.”

“Je bent doelgericht én van de nuance. Je neemt verantwoordelijkheid en helpt anderen, daardoor komen projecten constructief van de grond.”

“Je luistert goed, denkt en voelt mee maar bent ook kritisch. Je stelt goede vragen en stuurt gesprekken ongemerkt naar een oplossing. Das knap.”

“Dankzij jouw manier van luisteren en doorvragen, kwam ik snel tot inzichten. Eentje was zo voor de hand liggend en lag al tijden op me te wachten. Ik heb door jou een enorme stap durven maken.”

“Ilse is een omdenker pur sang – het glas is immer halfvol. Ze is bedachtzaam, luistert, coacht. Zowel op details als op grote lijnen. Met Ilse in gesprek zijn geeft een gevoel van oordeelloos en oprecht vertrouwen.”

“Je bracht nieuwe inzichten en hebt lef. Een waardevolle combinatie.”

Connect via LinkedIn

Of neem direct contact op.