Over mij als leefstijlcoach:

“Wat je heel goed kunt is door middel van vragen stellen iemand laten nadenken. Door je open houding voelde ik me op mijn gemak en kon ik gaan luisteren naar mijn eigen gevoel. Dat bleek ik al langere tijd te negeren. Na dit inzicht coachte je me naar het zetten van stappen naar uitvoering. Dankzij het samen oefeningen durf ik de inzichten ook in mijn werk toe te passen.”

“Zowel werk als privé voelde ik me tekort schieten. Ik weet dat faalangst een grote boosdoener is, maar tijdens het gesprek werd me pas duidelijk hoe groot. Dankzij jouw doorvragen kwam ik tot het inzicht dat ik mijn faalangst zelf in stand houd. Ik had dit nog nooit op die manier ingezien. Door deze realisering konden we werken aan de oplossing.”

“Sinds ik samenwoon herken ik mezelf niet meer. Ik zit enorm in de actiemodus richting mijn vriend. Ik doe eigenlijk alles, coördineren van het huishouden, zorgen, hem vertellen wat hij moet doen. Ondertussen voel ik me enorm geïrriteerd. Door veel door te vragen liet je mij realiseren dat ik ook bijdraag aan het in stand houden van dit patroon. Ik kwam erachter dat ik mijn partner eigenlijk geen ruimte geef om het op zijn manier te doen. Wat ik heel fijn vond is dat we vervolgens geoefend hebben op hoe ik mijn inzichten op een positieve manier aan mijn partner kon vertellen. Dit zorgde ervoor dat ik me relaxter voelde, helder had wat ik wilde zeggen en vol zelfvertrouwen maar ook met meer begrip voor zijn gevoel het gesprek met hem ben aangegaan.”

Over mij m.b.t. andere opdrachten:

“Ilse onderneemt snel actie, werkt gedreven en persoonlijk. Daardoor verliepen de contacten met de BSO vlot en waren de kinderen en leerkrachten oprecht onder de indruk van haar commentaar.”
Maya Heinsbroek, projectleider bij Omgevingseductie.

“Met Ilse is het erg prettig samenwerken. Ze is creatief in haar werk en heeft een door en door duurzaam hart. Ilse is punctueel en komt altijd haar afspraken na. Een business-partner die wij koesteren!”
Michel de Haan, directeur Procore Facility Management.

“Ilse haar kracht ligt in het vertalen van abstracte concepten naar herkenbare en vooral ook aansprekende zaken voor verschillende doelgroepen. Haar enthousiasme is groot, net als haar kennis en inzicht. Daarnaast is ze gewoon ook een super leuk mens!”
Meike van Tilburg, oprichter Mindfullbizz.

“Ilse is initiatiefrijk en volhardend. Ze is een duurzame ondernemer die inspireert, aanspoort en faciliteert. Ilse Vlaming heeft een enorm netwerk waarbinnen haar communicatieve kwaliteiten heel goed tot zijn recht komen – ze bereikt iedereen die nodig is om een goed idee van de grond te krijgen. Samenwerken met Ilse werkt!
Christy Duijvelaar, eigenaar Treevelop.

Connect met mij (Ilse Vlaming) op LinkedIn of Facebook