• Diensten

Natuurlijk kun je het allemaal zelf. Inzicht krijgen in je duurzaamheid prestaties, mensen motiveren, het goede voorbeeld geven… Zeker aan de hand van de duurzaamheid checklist van de Groene Giraf kom je een heel eind. Maar soms is het gewoon fijn om iemand in te zetten. Iemand van buitenaf, iemand die anders kijkt, met je meedenkt, je ambities ondersteunt en mensen motiveert. Nou, dat wil ik best voor je doen:-)

De afgelopen jaren is de Groene Giraf (Ilse Vlaming) ingehuurd door:

  • Diverse kinderopvangorganisaties voor het organiseren en begeleiden van een studiedag, het geven van workshops of het doen van een locatiecheck. Kinderopvang Humanitas, Hestia, SKH, BINK, Kiddoozz, Korein, Zein Child Care, SKA, Kinderrijk, SKBNM, De Vlindertuin, Eigenwijs, e.a. gingen je voor. 
  • Stichting omgevingseducatie: voor het geven van gastlessen aan groepen 7 en 8, het opstellen van een duurzaamheid rapport en plan van aanpak.
  • VMBO-college Hilversum: om studenten pedagogiek te inspireren en motiveren na te denken over hun rol m.b.t. duurzaamheid en duurzaam doen in hun rol als opvoeder.
  • Gemeente Bussum: concept & realisatie duurzaamheid wand in gemeentehuis. Redactie serie Bewuste Bussumers. Organisatie en PR warme truiendag.
  • Gemeentes Hilversum en Bussum: organisatie, PR en jurering schrijfwedstrijd over de wereld in 2050.

Benieuwd of ik als Groene Giraf iets voor jouw duurzaamheid vraagstuk kan betekenen? Je kan me inhuren voor duurzaamheid- of communicatieadvies, een locatiecheck, praktisch haalbare adviezen, slimme oplossingen, het begeleiden van workshops of een inspiratiesessie.

Ik luister, denk mee en bedenk een antwoord. Misschien dat ik het plan vervolgens zelf uitvoer, in overleg, en anders vraag ik iemand uit mijn netwerk met de juiste expertise.

Bel voor een oriƫnterend gesprek (06 41 848 766) of stuur een mail. Ik ben benieuwd naar jouw vraag.

LinkedIn Ilse Vlaming