• Stimuleringsprijs

  • Home/
  • Stimuleringsprijs

De Groene Giraf is sinds 2010 aanjager van meer duurzaamheid in de kinderopvang. Met het organiseren van de landelijke stimuleringsprijs hielp de Groene Giraf honderden locaties te verduurzamen en zette zij jaarlijks koplopers op dit gebied in het zonnetje. De prijs wordt sinds 2015 niet meer uitgereikt omdat de recessie de begroting nekte. Gelukkig is alle kennis nog beschikbaar via de online Checklist Duurzame Kinderopvang.

Wil je?

  • anders of bewuster omgaan met energie, afval en grondstoffen?
  • ouders laten zien hoe duurzaam jouw locatie onderneemt?
  • een begin maken met duurzaam ondernemen?
  • of juist de puntjes op de i zetten?

Vraag dan nu gratis de checklist aan!

* Na 31 december 2018 vervalt de mogelijkheid om de checklist te gebruiken vanzelf.

NB vanwege de zomervakantie kan het soms even duren voordat ik op mail reageer. Ik probeer i.i.g. 1x per week mijn mail te checken. Fijne zomer!

Voor meer informatie of vragen over samenwerkmogelijkheden kun je bellen of mailen met Ilse Vlaming, initiatiefnemer van de Groene Giraf. Ilse is journalist, gastdocent en projectmaker met passie voor een wereld in balans. Ik woon in Bussum en ben moeder van twee jongens (geboren in 2007 en 2008). 06 41 848 766 of info@degroenegiraf.nl

  • Opzoek naar iemand die kritisch meedenkt en helpt een project of locatie op duurzaamheid te verbeteren?
  • Een daadkrachtige persoonlijkheid die idee├źn realiseert?
  • Een enthousiaste workshopbegeleider met kennis van zaken?

Wellicht dat ik je kan helpen: als journalist kan ik snel de essentie halen uit een wirwar aan informatie, ik denk creatief en in mogelijkheden. Ik ben initiatiefrijk en realiseer zaken. Ik kan niet alleen een goed stuk schrijven of redigeren maar ook van een vaag idee een aantrekkelijk concept maken, voor iedere doelgroep. Ik heb dit gedaan voor uiteenlopende opdrachtgevers, projecten en communicatie-uitingen. Check hier mijn werkervaring.