“Ilse is initiatiefrijk en volhardend. Ze is een duurzame ondernemer die inspireert, aanspoort en faciliteert. Ilse Vlaming heeft een enorm netwerk waarbinnen haar communicatieve kwaliteiten heel goed tot zijn recht komen – ze bereikt iedereen die nodig is om een goed idee van de grond te krijgen. Samenwerken met Ilse werkt!”
“Ilse haar kracht ligt in het vertalen van abstracte concepten naar herkenbare en vooral ook aansprekende zaken voor verschillende doelgroepen. Haar enthousiasme is groot, net als haar kennis en inzicht. Daarnaast is ze gewoon ook een super leuk mens!”
“Duurzaamheid wordt vaak gezien als een enorm ding. Ilse, a.k.a. de Groene Giraf, maakt het behapbaar en zorgt ervoor dat je zin hebt om te beginnen. Ilse onderneemt snel actie, werkt gedreven en persoonlijk.”
“Met Ilse is het erg prettig samenwerken. Ze is creatief in haar werk en heeft een door en door duurzaam hart. Ilse is punctueel en komt altijd haar afspraken na. Een business partner die wij koesteren!”
“Aan de hand van de duurzaamheid checklist van de Groene Giraf stellen we elk jaar nieuwe doelen en maak ik beleid. Ik gebruik de online tool als handleiding om in ons eigen tempo de benodigde stappen te zetten naar een organisatie met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dankzij de checklist kan ik me beter focussen op wat belangrijk is en onze stakeholders informeren over wat wij doen voor de toekomst.”