“Dankzij de Groene Giraf kunnen we ouders precies vertellen wat we doen voor een gezonde, duurzame toekomst voor hun kind.”

“Duurzaamheid wordt vaak gezien als een enorm ding. Ilse, a.k.a. de Groene Giraf, maakt het behapbaar en zorgt ervoor dat je zin hebt om te beginnen.”

“Ilse onderneemt snel actie, werkt gedreven en persoonlijk. Daardoor verliepen de contacten met de BSO vlot en waren de kinderen en leerkrachten oprecht onder de indruk van haar commentaar.”

“Met Ilse is het erg prettig samenwerken. Ze is creatief in haar werk en heeft een door en door duurzaam hart. Ilse is punctueel en komt altijd haar afspraken na. Een business-partner die wij koesteren!”

“Ilse haar kracht ligt in het vertalen van abstracte concepten naar herkenbare en vooral ook aansprekende zaken voor verschillende doelgroepen. Haar enthousiasme is groot, net als haar kennis en inzicht. Daarnaast is ze gewoon ook een super leuk mens!”

“Ilse is initiatiefrijk en volhardend. Ze is een duurzame ondernemer die inspireert, aanspoort en faciliteert. Ilse Vlaming heeft een enorm netwerk waarbinnen haar communicatieve kwaliteiten heel goed tot zijn recht komen – ze bereikt iedereen die nodig is om een goed idee van de grond te krijgen. Samenwerken met Ilse werkt!

“De checklist kun je jarenlang als handleiding gebruiken om in je eigen tempo de benodigde stappen te zetten naar een organisatie/locatie met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.”

“Aan de hand van de checklist kun je elk jaar samen met je medewerkers doelen stellen. Daarbij levert de checklist ook veel superleuke activiteiten met de kinderen op die vaak niets kosten.”

“Door de checklist kan ik me beter focussen op wat belangrijk is. Aan de hand van deze vragenlijst maak ik beleid.”

Connect met mij (Ilse Vlaming) op LinkedIn of Facebook