Als je met kinderen werkt, ben je druk zat: lessen voorbereiden, overzicht houden, brandje blussen hier, iets uitleggen daar.

Echt veel tijd voor extra’s heb je niet, toch wil je ook aandacht besteden aan SDG’s en samenwerken in de uitvoering er van.

de ECO CHECK tool helpt teams:

1) onderzoeken

Aan de hand van tientallen vragen de leefomgeving en jullie leefstijl. De vragen creëren bewustwording en geven handelingsperspectief.

2) overleggen

Wat vind jij belangrijk? En waarom? Geef per vraag je mening, motivatie of voorstel om het anders te doen.
Zijn alle vragen beantwoord? Op naar stap 3!

3) analyseren

Bekijk en bespreek de resultaten in groepjes of centraal (via het digibord). De data laat in de vorm van statistieken zien wat goed gaat, wat anders kan én waarmee het team aan de slag wil gaan. Helder? Stap 4 is ook leuk:

4) inspireren

Gebruik de resultaten voor (SDG) verslaglegging én om nieuwe doelen te stellen. Door te vertellen wat jullie doen of gaan doen inspireer je anderen én maak je het makkelijker om door te gaan op de ingeslagen weg.

Op de thema’s:

Leefomgeving en leefstijl. In de ECO CHECK tool staan standaard 10 thema’s voor je klaar. Wil je vragen of thema’s toevoegen, aanpassen of verwijderen? Dat kan met het Content Management Systeem. Zo kun je de ECO CHECK tool jaar in jaar uit inzetten. De ene keer om focus te leggen op de energietransitie, een andere keer op het groen buiten of duurzaamheid in de klas.

Das handig!

Toch wel he? De ECO CHECK tool is SaaS, software as a service. Daarbij wordt de data in de cloud bewaart en is het voor iedereen met een inlogcode beschikbaar. Zo kun je de ECO CHECK tool tegelijkertijd op alle devices met een internetverbinding gebruiken (mobile, tablet, laptop, digibord).

Benieuwd?

Vraag hier een demo aan. Zo lang je er geen commerciële doeleinden mee hebt, is de demo tot drie users gratis te gebruiken.
Wil je de ECO CHECK tool inzetten in jouw klas, kinderopvang of organisatie?
Dat kan al voor 99,- euro per klas* per jaar.

Is jouw situatie anders?

Wij werken graag samen.
Dus neem gerust contact op (via mail).
We doen je graag een passend, duurzaam voorstel dus vertel ons je situatie, organisatieachtergrond en vermeld eventueel je telefoonnummer als je wilt dat we je bellen.

Wij werken graag samen, want: alleen start je sneller en kom je een heel eind, samen kom je toch echt verder en word je veel minder moe;)

* een klas bestaat voor ons uit 24 kinderen, maar we doen natuurlijk niet moeilijk over een paar meer.