Een gezonde, vitale leefomgeving neerzetten #voordetoekomst is de verantwoordelijkheid van rolmodellen. Van ouders, managers en medewerkers. Kiezen voor gezond kan best een uitdaging zijn als je geen idee, energie of kennis hebt.

Met de online Duurzaamheid checklist zet de Groene Giraf een standaard neer. Zo wordt kiezen hopelijk ietsje gemakkelijker.

Dit vinden gebruikers van de checklist:

  • De checklist kun je jarenlang als handleiding gebruiken om in je eigen tempo de benodigde stappen te zetten naar een organisatie/locatie met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Marianne van Gend, directeur De Tweeling Kinderopvang (Nijmegen)
  • Aan de hand van de checklist kun je samen met je medewerkers doelen stellen. Daarbij levert de checklist ook veel superleuke activiteiten met de kinderen op die vaak niets kosten. Ilonka Pulles, directeur Ons Kindercentrum (Culemborg)
  • Door de checklist kan ik me beter focussen op wat belangrijk is. Aan de hand van deze vragenlijst maak ik beleid. Jeanette van der Meulen, facilitair manager Kinderrijk (Amstelveen)
  • Dankzij de Groene Giraf kunnen we ouders precies vertellen wat we doen voor een gezonde, duurzame toekomst voor hun kind. Celine Broekhuizen, directeur Villa Bloom (Den Haag)

Vraag voor 19,99 een inlogcode aan via info@deGroeneGiraf.nl. De code is een maand geldig.