Heading for disaster

“Voor ALLE kinderen?!”

De letters van de inkt waren bij wijze van spreken nog niet droog of de MP’s in mijn werkgroep verslikten zich al in hun koffie/thee/limonade.

Alle? Dat kan niet!

Dat is vragen om een marketingtechnische ramp.

Dat weet iedereen.

Ik ben bezig met het schrijven van webteksten voor de Groene Giraf en dat is iets waar ik totaal niet goed in ben. Ik probeer daarom hard te luisteren naar mensen die er bewezen meer verstand van hebben dan ik. En dat dan toe te passen in de praktijk.

En dat vind ik een uitdaging. Want: ik kan niet kiezen. En dat terwijl ik er om bekend sta dat ik prima kan kiezen en er dan voor te gaan. Kiezen is belangrijk. Helemaal in de virtuele wereld waarin ik me sinds een paar maanden begeef. Daar MOET je kiezen WANT ANDERS gaat Google niet voor je werken; wordt je SEO lastig en vinden investeerders het allemaal niet duidelijk genoeg.

I know.

Ik zie het gebeuren.

En ik denk tjsa, whatever: ‘nobody’ was wel een tijd lang MP van de USA.

Geintje.

Niet mijn voorbeeld.

Bottom line is dat de Groene Giraf niet wil kiezen tussen kinderen. Ze gunt ieder kind het beste. En daarom vertrouwt ze op de offline waarden die altijd al werkten: ondersteunend zijn aan de mensen op de werkvloer, goede service bieden en mond tot mond reclame. En dus zetten we vol in op een kwalitatief goed product dat de werkvloer helpt bij het maken van duurzame keuzes: de ECO CHECK tool.

Het gaat wellicht wat langzamer, maar dat maakt niet uit.

We have only just started.

We hebben de tijd.

Of niet.

PS: MP staat voor een willekeurig Marketing Persoon (V/M)

<img class=”alignnone size-medium wp-image-8944″ src=”https://www.degroenegiraf.nl/wp-content/uploads/2023/02/pijl-op-de-hei-300×300.jpg” alt=”” width=”300″ height=”300″ />

Foto en tekst: Ilse Vlaming.